Wie we zijn

Van den Dool Metaaltechniek is een innovatief bedrijf dat maatwerk oplossingen levert in metaalbewerking en machinebouw. Constructie- en machinebouwers profiteren bij ons van praktische oplossingen voor de productie en assemblage van half- en eindfabrikaten in RVS, staal en aluminium.

Wat we doen

Werken met staal, rvs en aluminium zit in ons DNA. We zijn experts in het leveren van maatwerk oplossingen op gebied van engineering, plaatbewerking, verspanen, lassen en nabehandelingen. Meer informatie over onze behandelingen? Bekijk al onze diensten op onze wat we doen pagina.

Onze werkwijze

Eerlijke en transparante service staan we om bekend. Vooraf ontvangt u een prijsopgave, planning-indicatie en een overzicht van wat u van ons kunt verwachten. Bovendien denken we oplossingsgericht met u mee. Bij ons geldt: afspraak is afspraak, maar boven alles kunt u op ons vertrouwen als het gaat om fabricage, levering en kwaliteit.

Lasbedrijf Donker > van den Dool Metaaltechniek

Van den Dool Metaaltechniek was onder de naam Lasbedrijf Donker, jarenlang een begrip in de regio. Sinds 16 december 2020 hebben we onszelf losgemaakt van de naam Lasbedrijf Donker en gaan we verder als van den Dool Metaaltechniek. Uiteraard met dezelfde diensten, service en kwaliteit zoals u van ons gewent bent.

Wat we doen